Freckles Serum Rawatan Terbaik Kulit Selepas Bercuti

RAMAI yang merungut tentang masalah kulit setelah pulang bercuti. Perbezaan cuaca antara faktor kulit muka mengelupas atau menjadi kering. Selain itu ada juga yang mengalami sunburn teruk apabila bercuti di pulau.

Freckles Serum Advanced Formula keluaran Mylea Skincare adalah jawaban terbaik untuk merawat masalah kulit. Produk ini dapat memberi kesan segara dengan penggunaan dua kali sehari. Ia juga dapat mengembalikan tona warna pada kulit jika mengalami sunburn yang teruk.

Serum ini dirumus dengan tujuh bahan utama iaitu mineral, lemon, minyak zaintun, vitamin E, buah delima, timun dan minyak kelapa dara. Kesemua bahan ini sememangnya terbukti membantu memulihkan kesan jeragat selain merawat masalah perubahan kulit akibat cuaca. Kesannya cukup memuaskan.

Menurut Pengasas Mylea Skincare, Amylia Farhana Saiful Bahri, produk ini juga mudah dibawa ketika bercuti kerana saiznya yang kecil. Malah ia juga digunakan sebagai treatment foundation bagi kaum wanita sebelum bersolek.

“Produk ini bukan hanya untuk kaum wanita. Ada juga lelaki yang berjaya mengurangkan masalah jeragat selepas menggunakan Freckles Serum. Ia juga sesuai untuk remaja yang aktif dan banyak terdedah kepada cahaya matahari.

“Freckles Serum boleh dibawa bercuti ke mana sahaja kerana ia sesuai digunakan untuk pelbagai jenis cuaca. Malah ia juga selamat digunakan oleh kanak-kanak.

“Fokus utama produk ini adalah membantu mengatasi masalah jeragat. Penggunakan akan dapat melihat kesannya dalam masa singkat kerana formula telah diperbaharui,” ujar Amylia.

Amylia yakin Freckles Serum dapat bantu ramai pelanggan.

Selain serum ini, Mylea Skincare turut mengeluarkan produk kecantikan lain iaitu Honey Soap, Hair Expert dan set lengkap penjagaan kulit.Booking.com